dimarts, 27 d’octubre del 2009

sopa d'arrels de tardor (variant)


Ingredients:
per a 3 /4 persones

2 rovellons
1 all tendre o no,
mitja patata,
1 moniato petit,
1 pastanaga i
1 brou de 1 litre vegetal ...

Es sofregeix suaument, els rovellons i l'all tendre tallat a la juliana...
s'afegeix el brou vegetal i...
quan comença a fer txup-txup se li adjunta;
la patata, el moniato i la pastanaga que prèviament hem ratllat i esbandit en aigua per treure el midó, així queda més cruixent.
Es cou durant 5 minuts i ja es pot servir...
(la sal al gust)

bon profit!

(aquesta recepta és una variant de la que proposa en Isma Prados al seu llibre; cuina per solters)

7 comentaris:

  1. M'encanta la foto! I la recepta, la farem! :-)

    ResponElimina
  2. Un bon suggeriment, com què mengem pels ulls la fotografia em sembla la garantia :)

    ResponElimina
  3. Avui faré aquesta sopeta de tardor :-)
    La foto t'ha quedat genial!
    Un petó !!

    ResponElimina
  4. M´agrada la foto Joan !! amb aquest desenfoc i aquesta llum tant especial, i no diguem de la recepta ...Salut i gana !!

    ResponElimina
  5. Té una pinta excel • lent, imagino que vas gaudit molt amb la degustació posterior a la fotografia.
    Salutacions

    ResponElimina
  6. Joan, avui, a casa del Té la mà, he conegut la teva feina, també t'ho he deixat escrit al meu V/N.... Un plaer veure tan bona feina, tan, que, amb permís, em quedo! Salutacions!

    ResponElimina
  7. Si la sopa és tan bona com la foto valdra la pena provar-là

    ResponElimina

un instant…
com ahir, avui un instant, partícules en l'espai